Gratis novelle: Frihedens pris

Her kan du læse hele denne novelle online. Historien findes ikke i fysisk form. 

Titel: Frihedens pris

Forfatter: Maria H. Larsen
Skrevet år: 2021
Illustration af: Maria H. Larsen
Sprog: engelsk og dansk
Længde: 5 kapitler

Frihedens Pris er GRATIS at læse!

Dog kan du vælge frivilligt at give en donation til vores virksomhed på mobilepay til: 31183892 

Navn: Jesper Hedegaard Larsen

Før du går i gang med kapitlerne: 

Om denne historie

'Frihedens pris' er en opdigtet historie om fremtiden efter en pandemi og de konsekvenser det kan have for den individuelle frihed, hvis teknologien fortsat udvikles i den retning den allerede er på vej, og med en virus som undskyldning for at en person får den ultimative magt over verden.

 

Historien er skrevet fra et kristent synspunkt med fokus på mærket nævnt i Åbenbaringen 14:9 der siger: "Og en tredje engel fulgte dem og sagde med høj røst: "Hvis nogen tilbede dyret og dets billede og sætter dets mærke på sin pande eller sin hånd" og i Åbenbaringen 13:16: "Det får alle, store og små, rige og fattige, frie og trælle, til at sætte dets mærke på deres højre hånd eller dere pande."

 

Denne novelle er ikke et forsøg på at forudsige fremtide men snarere end advarsel om hvor vi kunne være på vej hen og hvorvidt vi sover mens fremtiden bliver ødelagt. Jeg må sige til alle mine kristne venner; vær vågen og lyt til Guds stemme. Og hvis du ikke er kristen, opfordrer jeg dig til at læse Bibelen, specielt det nye testamente og Åbenbaringen, og forberede dig selv til den tid der skal komme. Vi kan ikke vide hvornår endetiden kommer, men jeg håber i det mindste denne historie kan få dig til at stoppe og tænke over dette:

 

Hvor er vores fremtid på vej hen? Kan jeg lide den fremtid?

© Immanuel Design & Production I/S i Nordjylland, Danmark

Design, dyreportrætter, kort, plakater, fotografering og meget mere.

  • Facebook
  • Instagram